virhe:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 1' at line 1 Kauppapuutarha - Ylitalo Oy, Oripää

Kauppapuutarha - Ylitalo Oy

Ylitalo Oy, kauppapuutarha on nykyaikainen puutarhayritys, jonka tarkoituksena on tuottaa laadukkaita ruukkukasveja Suomen markkinoille. Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti kehittää tuotantomenetelmiä ja yrityksen toimintaa. Yritys huomioi painokkaasti laatuasioiden lisäksi ympäristöasioita.

Yritys on laajentanut tuotantotiloja viime vuosina. Sopeutuminen uusiin tuotantomääriin ja toimintamalleihin on jo hyvässä vauhdissa. Toimintaa tukemaan yrityksessä laaditaan laatujärjestelmä, joka huomioi tuotteiden laadun lisäksi myös yrityksen toiminnan laadun. Ympäristö- asioiden huomioiminen parantuu entisestään rakennettavan ympäristöjärjestelmän myötä.

Kasvihuoneiden kokonaispinta-ala on 3,1 ha. Syksyllä 2014 otetaan käyttöön uutta tuotantotilaa n. 1700 neliötä, jolloin kokonaistuotantoalan määrä nousee 3,3 hehtaariin.  Tuotannossa on raskaita työvaiheita saatu helpotettua huomattavasti, kun käytössä on siirrettävät viljelypöydät, jotka automaattisesti ohjattavien nosturien ja junan avulla siirretään työpisteisiin. Yrityksessä työskentelee noin 20 henkilöä. Nykyaikaisten tuotantotilojen ohessa on myös tasokkaat sosiaali- ja toimistotilat sekä kaunis talvipuutarha. 

 

 

Suomen Vahvimmat